Dikan na pasja kola izvrijeđao Severinu: Ona je moralna nula, ona je ništa!

....

....

-A A +A

Dikan je samo dočekao  da "oplete" po Severini. Učinio je to najprije prenoseći na svojoj Facebook stranici dvije objave vezane uz njezino uprizorenje u ulozi carice Priske na Danima Dioklecijana u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Na fotografiji na kojoj sa Severinom ćakula naš kolega splitski fotoreporter Jadran Babić već je ranije napisana vulgarna aluzija "U mene je ovoliki!", uz što je Dikan ustvrdio: "Opaki ali uvijek istinski Split!!".

Uz nju je pak poručio: "Opaki Splite nikada se ova neće oprati - pa i da bude zaista  cara Baldasara (Dioklecijana)! Ostaje jedino da glumi i odigra kod Mani Gotovac u ljevičarskim HNK-ovima sva poznata djela Krleže, u kojima je važna dužina".

Upitan koji je bio povod ovakvoj "hajci", Dikan je za RTL Vijesti ustvrdio:

"Gledajte, to sam ja samo prenio ono što su drugi napisali. Nisam ja, nije to moje. Ne vrijeđam ja Severinu i mene ona ne interesira. Ona je za mene ništa!".

Ako je i namjeravao ostati relativno blag, nije mogao izdržati.

"Ona se usudila izrugivati se mojoj poginuloj . Supruzi. Dakle, to je moralna nula i to je napravila zajedno sa Mani Gotovac i ona mi nije simpatična ni po čemu, a ovo pogotovo. Pretpostavljam da vam je jasno zašto. Gledali ste valjda smradnu predstavu u Hrvatskom kazalištu u Rijeci, U HNK-u gdje je ona glumatala i upuštala se u stvari koje su apsolutno van pameti. Zajedno s Mani Gotovac" - poručio je.

Autor : O.C.

Iz kategorije

Poslušajte zašto je Mostarski DJ dobio više od 50.000 pregleda u tjedan dana
Mostar još jednom pokazuje kako posjeduje svjetski talent, a ovoga puta njegovo ime je Marko Golemac. Nakon prve pjesme koju je objavio prošlo ljeto pod nazivom 'Ticky', nije se tu zaustavio nego je odmah krenuo u produkciju sljedeće pjesme.
05.02.2017 - 19:37
Jennifer Lopez, Severina i Beyonce: Lukavi trik koji bedra drži "pod kontrolom"
Osim što su senzualni i praktični komad ženske garderobe hulahopke su postale i najveće saveznice ljepote i prikrivanja nedostataka posebice one mrežaste, u boji kože.
08.11.2016 - 23:59
OVO BOLI! Kako to izgleda (i zvuči) kad zvijezda turbofolka pjeva Beyonce
Ana Sević proslavila se pjevajući turbofolk. Zgodna pjevačica ipak nije baš vješta kad su u pitanju neki drugi žanrovi.  
08.11.2016 - 23:54
ŽIVOTNI PREOKRET BIVŠE NOGOMETNE I HOLIVUDSKE ZVIJEZDE Pobijedio tešku bolest i odlučio prodavati tepihe: 'To je baš posao za grubijane!'
Vinnie Jones tijekom 51 godine života prošao je zbilja sve i svašta. Bio je profesionalni nogometaš, a kasnije i glumac koji se pojavio u filmovima Guya Ritchieja i Quentina Tarantina.
28.10.2016 - 11:29
Bi li vas mogla privući žena s dlakavim nogama? Dlakavost je povezana s inteligencijom, ali i s još nečim...
Uklanjanje dlaka s tijela postala je opsesija današnjice, tolika da više nije rijetko vidjeti muškarca u kozmetičkom salonu koji je došao ukloniti dlake s leđa, čak i nogu.
21.10.2016 - 15:23
'IT' modni komad hrvatskog brenda koji je osvojio i Victoria's Secret top modele
Nakon Severine, Ive Balaban i Ljupke Gojić Mikić, domaćim brendom SOPAR oduševljene i svjetski poznate ljepotice; Cintia Dicker, Linda Vojtová, Elliot Sailors te Mija Knežević.
07.09.2016 - 18:14
Što se to dogodilo sa zvijezdom 'Melrose Placea'? Heather izgrebana i podbuhla šetala ulicama
Heather Locklear, koju publika najviše pamti po ulozi u seriji 'Melrose Place',fotografi su snimili u šetnji Calabasasom u Kaliforniji u izdanju nimalo tipičnom za nju, piše 
12.08.2016 - 19:26

Stranice