Spektakl s Olujom u srcu i koncert MP Thompsona u izravnom prijenosu na HTV Oscar C

....

....

-A A +A

Pogledajte spektakularnu video najavu koncerta Marka Perkovića Thompsona koji će se održati na Dan pobjede 5. kolovoza u Slunju a kojeg će te moći pratiti u programu HTV Oscar C u izravnom prijenosu.

U videu se najavljuje dolazak čak 100 tisuća Hrvata.

“Dragi prijatelji, gdje god da slavili Dan pobjede, želim vam čestitati te da u duhu zajedništva i dobrog raspoloženja proslavite Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dan pobjede”, kazao je Thompson.

Spektakl s Olujom u srcu ponovno će okupiti brojne hrvatske domoljube kako bi proslavili jednu od najvažnijih obljetnica u novijoj hrvatskoj povijesti.

Spot je radila ekipa Z1 televizije koja će zajedno sa TV Četiri rijeke realizirati spektakl iz Slunja 5. kolovoza a kojeg će prenositi   HTV Oscar C i još 10 lokalnih postaja.

Donosimo i detaljan program proslave u Slunju 5. kolovoza koja će kulminirati Thompsonovim koncertom Namjera mi je svake godine otići na jedno od herojskih mjesta ili gradova koji su bili "prva linija obrane" i koji su obilježili Domovinski rat. Ove sam godine dobio poziv za Slunj i prihvatio sam ga jer je i Slunj herojski grad kojega veže simbolika, Domovinski rat, Oluja i koji je pretrpio velika razaranja i stradanja. Želim svake godine otići u drugi grad ili mjesto koje je obilježilo Domovinski rat, koje je bilo na "braniku domovine" i na toj "prvoj liniji" herojski branilo Hrvatsku. To je jasna poruka koju će vjerujem i narod prepoznati – kazao je u razgovoru za Croportal Marko Perković Thompson, nakon što je objavljeno da poznati pjevač neće 5. kolovoza nastupiti ni u Kninu ni u Čavoglavama, već u Slunju. Koncertom u Slunju Thompson će proslaviti Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja. Također, koncert za proslavu najvećeg hrvatskog praznika održat će se i sklopu Dana grada Slunja, koji se slavi dan kasnije, 6. kolovoza. Pokrovitelji proslave u Slunju su Ministarstvo hrvatskih branitelja, Grad Slunj i Karlovačka županija. Zbog velikog interesa, donosimo detaljan program proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Slunju Program za 5.8. u Slunju: 07:00 - Hodnja „Putevima Oluje 95" /Kamenica-Slunj/ 09:00 - Izložba vojne tehnike /vojarna Kneja/ 12:00 - IzIožbeni korzo /gradski Park/ 17:00 - Dolazak hodočasnika s hodnje „Putevima Oluje", polaganje vijenaca i odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima /gradski park/ 18,00 - Kulturno-umjetnički program /gradsko igralište/ 21:00 - Večernji program, koncert „Slavonske Lole" /gradsko igralište 23.00 - Koncert „S Olujom u srcu" Marko Perković Thompson /gradsko igralište/ 02:00 - Večernji program, glazbena grupa „Alfa" /vojarna Kneja/

Autor : O.C.

Iz kategorije

Grožđe: 6 razloga zašto ga obavezno jesti
Iako postoji više vrsta grožđa, koju god odabrali, osvježit ćete tijelo i opskrbiti ga potrebnim vitaminima.
25.08.2017 - 00:58
ZA ŽENE JE JASNO, ALI ZAR I MUŠKARCIMA? Ova osobina danas je neočekivano seksi i jednima i drugima
O ukusima se ne raspravlja, ali kada je riječ o privlačnim osobinama, kod obaju spolova vrijede ista pravila – iako se kaže da su muškarci i žene s različitih planeta.
25.08.2017 - 00:54
ČINE VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI: Ovi proizvodi koje svakodnevno kupujete dokazano uzrokuju neplodnost
Kemikalije u raznoraznim vlažnim maramicama i vodicama za ispiranje usta ostavljaju posljedice na zdravlje kojih uopće niste svjesni. Jedna od ozbiljnijih je neplodnost.
25.08.2017 - 00:52
OVO JE PRAVO ARHEOLOŠKO ČUDO: U Jeruzalemu pronašli mozaik jednog od najvažnijih vladara Bizanta
Podni mozaik s grčkim natpisom, star 1500 godina, otkriven je tijekom postavljanja komunikacijskih kablova u jeruzalemskom Starom gradu, a radi se o rijetkom otkriću antičkog artefakta i povijesnog dokumenta u jednom.
25.08.2017 - 00:50
UGLEDNI AUSTRALSKI ZNANSTVENIK TVRDI DA JE RIJEŠIO MISTERIJ BERMUDSKOG TROKUTA Nisu vanzemaljci, niti Atlantida, ali niti plinovi metana...
Nakon 70 godina raznih špekulacija i teorija zavjera o misteriju Bermudskog trokuta, australski znanstvenik Karl Kruszelnicki tvrdi da zna što se dogodilo sa brodovima i zrakoplovima koji su netragom nestali.
29.07.2017 - 23:27
Lubenice vole dugo toplo ljeto, a hercegovačke stižu do Belgije
Na sve one manje-više poznate probleme u poljoprivredi kao što su nekontrolirani uvoz, niska kupovna moć stanovništva, ove godine okomile su se i prirodne nedaće, prva je kasni mraz, pa suša, prenosi Radio Čapljina.
29.07.2017 - 17:00
Wizz Air razmatra uvođenje letova za Mostar
Wizz Air planira daljnje jačanje svoje prisutnosti u bivšoj Jugoslaviji u narednom periodu s dodatnim letovima za Skoplje i Podgoricu, kao i potencijalno nove rute za Mostar.
29.07.2017 - 16:59

Stranice