Spektakl s Olujom u srcu i koncert MP Thompsona u izravnom prijenosu na HTV Oscar C

....

....

-A A +A

Pogledajte spektakularnu video najavu koncerta Marka Perkovića Thompsona koji će se održati na Dan pobjede 5. kolovoza u Slunju a kojeg će te moći pratiti u programu HTV Oscar C u izravnom prijenosu.

U videu se najavljuje dolazak čak 100 tisuća Hrvata.

“Dragi prijatelji, gdje god da slavili Dan pobjede, želim vam čestitati te da u duhu zajedništva i dobrog raspoloženja proslavite Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dan pobjede”, kazao je Thompson.

Spektakl s Olujom u srcu ponovno će okupiti brojne hrvatske domoljube kako bi proslavili jednu od najvažnijih obljetnica u novijoj hrvatskoj povijesti.

Spot je radila ekipa Z1 televizije koja će zajedno sa TV Četiri rijeke realizirati spektakl iz Slunja 5. kolovoza a kojeg će prenositi   HTV Oscar C i još 10 lokalnih postaja.

Donosimo i detaljan program proslave u Slunju 5. kolovoza koja će kulminirati Thompsonovim koncertom Namjera mi je svake godine otići na jedno od herojskih mjesta ili gradova koji su bili "prva linija obrane" i koji su obilježili Domovinski rat. Ove sam godine dobio poziv za Slunj i prihvatio sam ga jer je i Slunj herojski grad kojega veže simbolika, Domovinski rat, Oluja i koji je pretrpio velika razaranja i stradanja. Želim svake godine otići u drugi grad ili mjesto koje je obilježilo Domovinski rat, koje je bilo na "braniku domovine" i na toj "prvoj liniji" herojski branilo Hrvatsku. To je jasna poruka koju će vjerujem i narod prepoznati – kazao je u razgovoru za Croportal Marko Perković Thompson, nakon što je objavljeno da poznati pjevač neće 5. kolovoza nastupiti ni u Kninu ni u Čavoglavama, već u Slunju. Koncertom u Slunju Thompson će proslaviti Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja. Također, koncert za proslavu najvećeg hrvatskog praznika održat će se i sklopu Dana grada Slunja, koji se slavi dan kasnije, 6. kolovoza. Pokrovitelji proslave u Slunju su Ministarstvo hrvatskih branitelja, Grad Slunj i Karlovačka županija. Zbog velikog interesa, donosimo detaljan program proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Slunju Program za 5.8. u Slunju: 07:00 - Hodnja „Putevima Oluje 95" /Kamenica-Slunj/ 09:00 - Izložba vojne tehnike /vojarna Kneja/ 12:00 - IzIožbeni korzo /gradski Park/ 17:00 - Dolazak hodočasnika s hodnje „Putevima Oluje", polaganje vijenaca i odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima /gradski park/ 18,00 - Kulturno-umjetnički program /gradsko igralište/ 21:00 - Večernji program, koncert „Slavonske Lole" /gradsko igralište 23.00 - Koncert „S Olujom u srcu" Marko Perković Thompson /gradsko igralište/ 02:00 - Večernji program, glazbena grupa „Alfa" /vojarna Kneja/

Autor : O.C.

Iz kategorije

RIJEŠITE SE ZUBNOG KAMENCA KOD KUĆE: Šest prirodnih metoda za koje vam neće trebati zubar
Poslužite se ovim jednostavnim trikovima i sigurno ćete prorijediti svoje odlaske zubaru.
14.01.2018 - 20:38
ZNANSTVENICI RAZBILI JEDAN OD NAJVEĆIH MITOVA: Evo zašto treba izbjegavati gazirana pića, a razlog nije šećer!
Gazirana pića navode na glad, te su zato zaslađena gazirana pića dvostruko štetna.
08.01.2018 - 19:20
PREHRANA ILI VJEŽBANJE – ŠTO JE VAŽNIJE ZA SKIDANJE KILA? Znanstvenici se napokon složili, svidjet će vam se
I ove godine ista priča. Želite skinuti nekoliko kilograma, a recept već znate napamet: “Jedite pravilno i vježbajte”. Ali što je od toga važnije?
08.01.2018 - 19:18
JE LI ZA VAŠE SRCE BOLJE BITI SOLO ILI U BRAKU? Razlika nije mala, jedni imaju 71 posto veći rizik od infarkta
Dugoročni izgledi za preživljavanje srčanih bolesnika koji su u bračnoj zajednici veći su nego kod razvedenih osoba, udovaca ili udovica te samaca, pokazuje istraživanje.
08.01.2018 - 19:17
BEZ OVIH 5 MINERALA TIJELO NE MOŽE FUNKCIONIRATI: Morate ih skupiti sve, evo u kojim ih namirnicama ima najviše
Minerale bi u organizam trebalo unositi prehranom, no često je to nemoguće, pa nakon duljeg razdoblja dolazi do manjka jednog ili više esencijalnih minerala, kaže nutricionistica Brigitte Zeitlin.
08.01.2018 - 19:15
KAKO ZAUVIJEK PRESTATI PUŠITI: Koliko god banalna bila, jedna je stvar presudna
08.01.2018 - 19:15
Grožđe: 6 razloga zašto ga obavezno jesti
Iako postoji više vrsta grožđa, koju god odabrali, osvježit ćete tijelo i opskrbiti ga potrebnim vitaminima.
25.08.2017 - 00:58

Stranice