Spektakl s Olujom u srcu i koncert MP Thompsona u izravnom prijenosu na HTV Oscar C

....

....

-A A +A

Pogledajte spektakularnu video najavu koncerta Marka Perkovića Thompsona koji će se održati na Dan pobjede 5. kolovoza u Slunju a kojeg će te moći pratiti u programu HTV Oscar C u izravnom prijenosu.

U videu se najavljuje dolazak čak 100 tisuća Hrvata.

“Dragi prijatelji, gdje god da slavili Dan pobjede, želim vam čestitati te da u duhu zajedništva i dobrog raspoloženja proslavite Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dan pobjede”, kazao je Thompson.

Spektakl s Olujom u srcu ponovno će okupiti brojne hrvatske domoljube kako bi proslavili jednu od najvažnijih obljetnica u novijoj hrvatskoj povijesti.

Spot je radila ekipa Z1 televizije koja će zajedno sa TV Četiri rijeke realizirati spektakl iz Slunja 5. kolovoza a kojeg će prenositi   HTV Oscar C i još 10 lokalnih postaja.

Donosimo i detaljan program proslave u Slunju 5. kolovoza koja će kulminirati Thompsonovim koncertom Namjera mi je svake godine otići na jedno od herojskih mjesta ili gradova koji su bili "prva linija obrane" i koji su obilježili Domovinski rat. Ove sam godine dobio poziv za Slunj i prihvatio sam ga jer je i Slunj herojski grad kojega veže simbolika, Domovinski rat, Oluja i koji je pretrpio velika razaranja i stradanja. Želim svake godine otići u drugi grad ili mjesto koje je obilježilo Domovinski rat, koje je bilo na "braniku domovine" i na toj "prvoj liniji" herojski branilo Hrvatsku. To je jasna poruka koju će vjerujem i narod prepoznati – kazao je u razgovoru za Croportal Marko Perković Thompson, nakon što je objavljeno da poznati pjevač neće 5. kolovoza nastupiti ni u Kninu ni u Čavoglavama, već u Slunju. Koncertom u Slunju Thompson će proslaviti Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja. Također, koncert za proslavu najvećeg hrvatskog praznika održat će se i sklopu Dana grada Slunja, koji se slavi dan kasnije, 6. kolovoza. Pokrovitelji proslave u Slunju su Ministarstvo hrvatskih branitelja, Grad Slunj i Karlovačka županija. Zbog velikog interesa, donosimo detaljan program proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Slunju Program za 5.8. u Slunju: 07:00 - Hodnja „Putevima Oluje 95" /Kamenica-Slunj/ 09:00 - Izložba vojne tehnike /vojarna Kneja/ 12:00 - IzIožbeni korzo /gradski Park/ 17:00 - Dolazak hodočasnika s hodnje „Putevima Oluje", polaganje vijenaca i odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima /gradski park/ 18,00 - Kulturno-umjetnički program /gradsko igralište/ 21:00 - Večernji program, koncert „Slavonske Lole" /gradsko igralište 23.00 - Koncert „S Olujom u srcu" Marko Perković Thompson /gradsko igralište/ 02:00 - Večernji program, glazbena grupa „Alfa" /vojarna Kneja/

Autor : O.C.

Iz kategorije

HOTEL ERO U VLASNIŠTVU VLADE HNŽ
Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Zijad Krnjić, ravnatelj Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje danas su  potpisali Ugovor o primopredaji hotela ''Ero'' u vlasništvo Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.
16.10.2018 - 14:52
"HS Product" tvornica oružja iz Karlovca želi opremati Oružane snage BiH
"Ovo će biti od velike koristi onima koji trebaju pješačko naoružanje", kazala je Pendeš podsjetivši na stroge odredbe zakona o javnim nabavama u BiH koje propisuju jasne uvjete za kupnju takve opreme. 
16.10.2018 - 14:48
Gorivo u RS ponovo poskupjelo, u FBiH još nema rasta cijena
Očekuje se da do kraja tjedna gorivo i plin na benzinskim pumpama u RS budu skuplji za ukupno pet feninga po litru, dok distributeri naftnih derivata u FBiH za sada nisu podnijeli zahtjeve za korekciju cijena na svojim pumpama.
27.09.2018 - 19:22
RUSKI MINISTAR VANJSKIH POSLOVA Sergej Lavrov stigao u BiH
Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov, koji je sinoć doputovao u Bosnu i Hercegovinu, danas će u Sarajevu razgovarati s vrhom države o suradnji BiH i Rusije. Kako je najavio ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, glavna tema razgovora bit će ekonomska suradnja.
21.09.2018 - 12:22
ZDRAVSTVU DODATNIH 3 MILIJUNA KM GODIŠNJE
Na 86. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je, nastavljajući aktivnosti osiguranja dodatnih sredstava zdravstvenim ustanovama, usvojila Prijedlog Izmjena i dopuna Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje za 2018. godinu.
21.09.2018 - 12:14
SCM sa županijskom vladom nastoji poboljšati uvjete boravka studenata
Predsjednik Vlade Hercegovačko neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u četvrtak ravnatelja Studentskog centra Mostar Dragana Mikulića.
20.09.2018 - 14:28
Mostar: Nove prilike za podršku poljoprivrednicima
U prostorijama Federalnog agromediteranskog zavoda u Mostaru u četvrtak je održana info sesija o osmom javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava u Projektu razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) u organizaciji USAID-a i Vlade Švedske.
20.09.2018 - 14:26

Stranice