VIDEO: PORSCHEOM pobjegao naoružanom otmičaru

....

....

-A A +A

Evo razloga zašto je loša ideja voziti Porsche 911 na ulicama Johannesburga, najnaseljenijeg grada Južnoafričke Replublike u kojoj otmičari dnevno otmu oko 40 automobila.

Ovaj video prikazuje jednog vrlo hrabrog vozača Porschea 911. Zašto hrabrog? Već sama činjenica da vozi Porsche 911 u Johannesburgu, najnaseljenijem gradu Južnoafričke Republike u kojoj se dnevno zabilježi oko 150 različitih krađa i razbojstava, odnosno 40 otmica automobila, čini ga poprilično hrabrim. A kada je ovu crnu statistiku okusio na vlastitoj koži, odlučio se na prilično neočikivani potez. Naime, kada je otmičar u njega uperio pištolj i tražio da mu preda jurilicu, brzom reakcijom uspio je pobjeći. Cijeli incident uhvatile su kamere.

Na početku možemo vidjeti kako vlasnik s Porscheom dolazi na kućni prilaz, a iza njega se nalazi BMW Serije 3 u kojem se nalaze lopovi. Jedan od njih izlazi iz BMW-a i s pištoljem u ruci kreće prema Porscheu. I dok bi većina ljudi u tom trenutku izašla iz auta i nadala se kako će policija naknadno naći kradljivce, to nije bio slučaj ovdje. Vlasnik je očito u svom retrovizoru uočio otmičara, te je odlučio krenuti punim gasom unazad. Usput je udario u BMW, ali uspio se izvući i pobjeći. Šteta na njegovom braniku sigurno je bolja od gubitka cijelog automobila. Vlasnik zasigurno gaji veliku ljubav prema svojoj jurilici budući da je riskirao život kako bi ostala u njegovim rukama. Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor : O.C.

Iz kategorije

DOK VAS SMRT NE RASTAVI: Na vrijeme prepoznajte ove znakove i spriječite razvod braka
Harmonični brakovi počivaju na međusobnom razumijevanju i komunikaciji. Razgovarajte o svemu i rješavajte stvari odmah, a potom zaboravite nesuglasice i krenite dalje.
22.06.2017 - 00:21
PRIPREMATE SE ZA LJETOVANJE? Ovo morate znati o vrlo neugodnoj pojavi koja vas može zadesiti
Ljeto je godišnje doba koje donosi najviše odmora, opuštenosti i bezbrižnosti, no jednako tako sa sobom nosi i potencijalne opasnosti karakteristične za ljetne vrućine, od kojih su među najčešćim inajneugodnijim crijevne infekcije.
22.06.2017 - 00:19
VLADE ŠIROM EU KRENULE U BORBU PROTIV DEBLJINE: Slatkiši uskoro dolaze sa slikama dijabetesa?
Širom Europske Unije vlasti počinju koristiti sve restriktivnije mjere pri prodaju hrane i pića u svrhu smanjivanja pretilosti.
22.06.2017 - 00:17
OVAJ SUSTAV ZAUSTAVLJA SVE NEREDE: Noćna mora huligana i nasilnih prosvjednika stiže iz Slovačke
Slovački proizvođač definira ga kao ‘sustav napravljen za kontrolu nemira na ulicama i urbaniziranim područjima i zaštitu postrojbi za provedbu zakona u akciji gdje je potrebno održati mir’.
07.06.2017 - 18:47
SVE ŠTO STE ZNALI JE KRIVO: Srušili mit o vitaminu C u kojeg slijepo vjerujemo zadnjih 40 godina
Ako vas je uhvatila prehlada, vjerojatno puno čujete od bližnjih kako biste trebali uzeti nešto vitamina C. I to bez obzira radilo se o nadomjestcima, narančama ili iscijeđenom limunu.
10.04.2017 - 18:34
ZRAČENJE MOBITELA: Saznajte spada li vaš mobitel među one koji vam mogu naškoditi
Duga izloženost elektromagnetskom zračenju sa sobom nosi posljedice. Je li zračenje mobitela štetno za zdravlje još nije potpuno dokazano, kao niti da ne šteti.
10.04.2017 - 18:31
MESO MAJMUNA, PSA I ŠIŠMIŠA TRAŽENO JE NA OVOJ TRŽNICI: U Indoneziji pokrenuta kampanja za zaštitu ovih ugroženih vrsta
U udaljenom kutku Indonezije, među vulkanima i gustim džunglama, majmuni makaki često su na meti lovaca – kako bi bili pojedeni, piše 
04.04.2017 - 13:52

Stranice