VIDEO: PORSCHEOM pobjegao naoružanom otmičaru

....

....

-A A +A

Evo razloga zašto je loša ideja voziti Porsche 911 na ulicama Johannesburga, najnaseljenijeg grada Južnoafričke Replublike u kojoj otmičari dnevno otmu oko 40 automobila.

Ovaj video prikazuje jednog vrlo hrabrog vozača Porschea 911. Zašto hrabrog? Već sama činjenica da vozi Porsche 911 u Johannesburgu, najnaseljenijem gradu Južnoafričke Republike u kojoj se dnevno zabilježi oko 150 različitih krađa i razbojstava, odnosno 40 otmica automobila, čini ga poprilično hrabrim. A kada je ovu crnu statistiku okusio na vlastitoj koži, odlučio se na prilično neočikivani potez. Naime, kada je otmičar u njega uperio pištolj i tražio da mu preda jurilicu, brzom reakcijom uspio je pobjeći. Cijeli incident uhvatile su kamere.

Na početku možemo vidjeti kako vlasnik s Porscheom dolazi na kućni prilaz, a iza njega se nalazi BMW Serije 3 u kojem se nalaze lopovi. Jedan od njih izlazi iz BMW-a i s pištoljem u ruci kreće prema Porscheu. I dok bi većina ljudi u tom trenutku izašla iz auta i nadala se kako će policija naknadno naći kradljivce, to nije bio slučaj ovdje. Vlasnik je očito u svom retrovizoru uočio otmičara, te je odlučio krenuti punim gasom unazad. Usput je udario u BMW, ali uspio se izvući i pobjeći. Šteta na njegovom braniku sigurno je bolja od gubitka cijelog automobila. Vlasnik zasigurno gaji veliku ljubav prema svojoj jurilici budući da je riskirao život kako bi ostala u njegovim rukama. Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor : O.C.

Iz kategorije

Erdogan stiže u Njemačku uz jake mjere sigurnosti ,najavljeni i prosvjedi
Usprkos napetostima, Berlin i Ankara grčevito rade na popravljanju odnosa u vrijeme kada se Erdogan otvoreno spori s američkim predsjednikom.
27.09.2018 - 19:16
Google za svoj 20. rođendan pušta ljude, preko Street Viewa, da uđu u garažu u kojoj je sve počelo
Garaža u Kaliforniji izgleda onako kako je izgledala kada su u njoj počeli raditi Larry Page i Sergey Brin-
27.09.2018 - 18:43
Kaos u Klagenfurtu: Bosanci se potukli, pa napali, ugrizli i ozlijedili policajce
U nedjelju navečer, oko 20.30 sati, prava drama odvijala se ispred zgrade stambenog kompleksa u St. Peteru, 10. okrugu austrijskog Klagenfurta.
18.09.2018 - 14:33
U Irskoj zaradi 500 eura tjedno: 'Posao nije težak, a jako je dobro plaćen'
Nedeljko Lukačić jedan je od tisuća Hrvata koji su sreću potražili u Irskoj. Za odlazak se odlučio nakon što je odustao od vođenja kafića kojeg je imao dvije godine.
18.09.2018 - 14:32
DOK VAS SMRT NE RASTAVI: Na vrijeme prepoznajte ove znakove i spriječite razvod braka
Harmonični brakovi počivaju na međusobnom razumijevanju i komunikaciji. Razgovarajte o svemu i rješavajte stvari odmah, a potom zaboravite nesuglasice i krenite dalje.
22.06.2017 - 00:21
PRIPREMATE SE ZA LJETOVANJE? Ovo morate znati o vrlo neugodnoj pojavi koja vas može zadesiti
Ljeto je godišnje doba koje donosi najviše odmora, opuštenosti i bezbrižnosti, no jednako tako sa sobom nosi i potencijalne opasnosti karakteristične za ljetne vrućine, od kojih su među najčešćim inajneugodnijim crijevne infekcije.
22.06.2017 - 00:19
VLADE ŠIROM EU KRENULE U BORBU PROTIV DEBLJINE: Slatkiši uskoro dolaze sa slikama dijabetesa?
Širom Europske Unije vlasti počinju koristiti sve restriktivnije mjere pri prodaju hrane i pića u svrhu smanjivanja pretilosti.
22.06.2017 - 00:17

Stranice