VIDEO: NIKAD VIĐENO Dojučerašnja zvijezda Barce otkrila nevjerojatan način otvaranja boce!

....

....

-A A +A

Desni branič brazilske nogometne reprezentacije Dani Alves nakon osam godina provedenih u Barceloni karijeru će nastaviti u Juventusu.

Iz Italije su dodali kako su s Danijem Alvesom potpisali ugovor na dvije godine s mogućnošću produljenja za još jednu godinu.

Brazil je svoj nastup na ovogodišnjem izdanju CopaAmerice okončao vrlo rano, pa je tako branič dobio više vremena za odmor i pripreme za nadolazeću sezonu s Juventusom. Da ne može bez nogometa niti na 'godišnjem', Alves je pokazao u snimci koju je postavio na svoj Twitter profil u kojoj je pokazao da 'škarice' ne služe samo za postizanje golova, već i za otvaranje boce piva.

- Uvijek uživaj kao da sutra ne postoji. Sutra je danas. Živjela moć trenutka. Dok se drugima ne nanosi šteta. To je moj osjećaj, to je moja moć - bila je poruka Danija Alvesa. POGLEDAJTE VIDEO!

Autor : O.C.

Iz kategorije

WOW: Bugatti predstavio prvi auto u prirodnoj veličini sastavljen od lego kockica koji stvarno vozi!
Trebalo je 13.000 radnih sati da bi se napravilo ovo čudovište od auta napravljeno gotovo isključivo od legića, no vozi kao pravi
27.09.2018 - 18:28
GDJE VI DRŽITE ČOKOLADU? Konačno lijepo objašnjeno je li bolje u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi
Najbolje ju je čuvati na ‘hladnom, mračnom i suhom mjestu’
27.09.2018 - 18:11
POJEO JEDNU OD NAJLJUĆIH PAPRIČICA NA SVIJETU, 400 PUTA LJUĆU OD TABASCA Završio u bolnici i zaprepastio doktore: 'Imao je rupetinu u jednjaku'
Pojavom raznih video servisa i natjecanja u prejedanju ili konzumaciji bizarnih namirnica i predmeta dobila su sasvim novu dimenziju.
08.11.2016 - 00:53
VIDEO: DJEVOJAČKA VEČER NA BOSANSKI NAČIN Urnebesna zabava u Cazinu: Cure su veliki tulum započele na traktoru, a snimka ludovanja osvojila je regiju
Nekolicina veselih djevojaka u Cazinu u Bosni i Hercegovini kao prijevozno sredstvo na djevojačku večer odabrala je - traktor i, naravno, postale viralni hit.
10.10.2016 - 14:18
JADRAN ZA NJIH NIJE DOVOLJNO DUBOK Kod Rovinja uočili tri kita koji mogu narasti do 20 metara
Institut za istraživanje i zaštitu mora Plavi svijet u srijedu navečer je izvijesio kako je putem svoje Facebook stranice od obitelji Keller dobio fotografije skupine od najmanje tri ulješure (Physeter macrocephalus) snimljene u području ispred Rovinja.
25.08.2016 - 20:22
Neka žena mirno veslala blizu obale, dok ju jedan grbavi kit nije odlučio malo prestraviti
Jedna žena je neki dan opušteno veslala na dasci u zaljevu Half Moon u Kaliforniji, kad joj je odjednom iz dubina izletio – kit. Pravi, predivni, grbavi kit iskočio je iz mora i zamalo je srušio.
21.07.2016 - 00:21
NAPOKON – RAZLOG ZA SELFIE ŠTAP: Ovaj je ljenjivac zasluženo postao slavan nakon savršenog poziranja
Nasmiješeni ljenivac postao je simbol zagovornika širom svijeta ismijavanih selfie štapova nakon što je turist snimio fotografiju sebe i jedne od tih životinja na putu kroz džunglu, piše 
05.07.2016 - 16:27

Stranice